top of page

Från EF till Ab!

Så För några veckor sedan sa min nuvarande chef att jag är korkad om jag fortsätter att arbeta som konsult i den regi jag just nu gör. Korkad har jag aldrig velat vara så efter snabb och kort eftertanke där jag försökte att inte överanalysera eller låta mina rädslor ta överhanden så slog jag slag i saken!


Så idag fick jag äntligen klartecken att jag nu är stolt ägare över aktiebolaget Tornvinga AB! Detta medför egentligen inga förändringar för mina hundklienter men det innebär stora skillnader för mig! Mycket mer att förstå och lära gällande att göra rätt ifrån sig via skatteverket. .

Men det ska bli spännande! Så nästa år från juli så blir jag företagare på "riktigt". Nu kör vi gasen i botten och kör eget företagande för hela slanten! Även om just hundverksamheten inte kommer få lika stor del av kakan som konsultverksamheten till en början :).God jul och gott nytt år till er alla! Nu ser vi till att nästa år blir än bättre och roligare!


Ny sida på hemsidan såklart!29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page