top of page

Sommaren är här!

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Under några veckors tid har det varit mycket på alla fronter i livet. Men nu hoppas jag det lugnar ned sig lite! 3 kurser har jag hållit och dessa är nu över! Kantarellsökskurs, Allmänlydnad och hundmöten. Som vanligt var alla deltagare superduktiga och jag blev förälskad i alla hundarna! Det går inte säga något annat än att hundar helt enkelt är fantastiska. De vill så gärna vara med och älskar att träna med oss! Desto roligare vi har det desto roligare har dem det!


Förutom kurserna har jag självklart mitt "vanliga" jobb. 2020 är verkligen händelsernas år. Massor som händer och inte alltid i den positiva bemärkelsen, men tråkigt kan man inte beskylla året för!


Förutom företaget och jobbet så kan jag inte bara sitta still XD. Psykologutbildningen fortsätter med träff i juli och sedan examen i oktober. Lite väl långt dit tyckte jag men förstår att många behöver den tiden på sig. Själv har jag bara antijaktkurs kvar att hålla för att sedan ha gjort alla uppgifter i utbildningen. Antijaktkursen är planerad för sommaren eller i sensommar. Det är lite varmt nu för de flesta hundar att orka fokusera på en kurs. Samt måste jag vänta på sista sakerna jag beställt för att ens kunna hålla kursen! Några pengar kommer jag inte tjäna på denna kurs kan man säga! Men det är ju så roligt att ha massa saker för att kunna göra en kurs extra roligt!


Jag går även fler utbildningar på sidan om. Just nu går jag en master klass i hundträning med fokus på mattövningar! Jag vill även till hösten gå en utbildning inom instruktören men företaget svarar inte särskilt snabbt så får se hur det går med den!


Som ni hör händer det saker! Förutom detta har jag nu mina älskade systerbarn hemma så denna vecka går all ledig tid till att umgås och hitta på saker!


Trevlig sommar på er alla och tänk på vovvarna i denna värme!

9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page