top of page

Hur kommer jag i kontakt med Tornvinga Hundcenter?

Under fliken kontakt finns all information för att komma i kontakt med mig! Där finner du även ett formulär för direktmail till mig. Hör gärna av dig! Jag finns även på andra sociala medier som youtube, instagram och facebook.

Hur bokar jag in mig på kurs/träning?

Under fliken "Kurser" kommer du till alla bokningsbara kurser som ligger ute för tillfället! Du kan boka direkt via hemsidan eller kontakta mig för att boka! Bokningen är inte bestämd förrns du har betalat.

Jag har inte fått en bokningsbekräftelse?

Ibland fungerar inte tekniken, om du inte mottagit ett bekräftelsemail så hör av dig! Kontrollera din skräppost, ibland hamnar mail där.

Vad händer om vi inte kan delta på ett kurstillfälle?

Om din hund inte kan medverka på ett kurstillfälle av någon anledning är du som ägare varmt välkommen att ändå delta på kurstillfället och ta del av övningarna för att fortsätta träningen hemma. Om du själv inte kan delta på kurstillfället så får du övningarna skickade till dig så att du inte missar något!

Betalning:

Du kan välja att betala via Swish eller BG. Meddelande: KURS + DITT NAMN.

Ex. Privatträning Hanna Matsson

Swish: 070-5910231

BG: 5472-5858

Kurser:

Anmälan och bokning är bindande! Bokning/anmälan är färdigställd när betalning inkommit. Innan betalning kommit in så räknas din bokning endast som preliminär.

Inga kursavgifter återbetalas utan veterinär/läkarintyg. Du har möjlighet att sälja din kursplats till annan hundägare, kontakta då mig för att förmedla kontakt till köparen av din kursplats.

Tornvinga Hundcenter förbehåller sig rätten att ändra datum vid sjukdom. Min största prioritet är självklart att hålla kurserna efter utsatta datum!

Strikt hundägaransvar gäller på kurser/privatträningar. Detta innebär att om din hund skadar en annan så är det hundägarens ansvar.

Anmälan och bokning är bindande! Inga avgifter återbetalas, vid förhinder såsom sjukdom, olycka eller ex. löp bokas en ny tid för privatträning. Återbud av individuell träning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars tillfaller full betalning.

Jag förbehåller mig rätten att omboka privatträning vid sjukdom, min största prioritet är självklart att hålla bokade tider!

 

Har du fler frågor? Kontakta mig via telefon 070-5910231

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page