top of page

Flexbert!

När jag var ung kommer jag ihåg att jag och andra elever fick reflexer med Flexbert gratis på skolan. Som vuxen tycker jag att det är en riktigt bra sak; att barn oavsett ekonomisk situation kan få reflexer. Reflexer som medför att man syns i mörkret som vi har större delen av året. Därför nu när jag har eget företag och förfrågan kom om att vara med och sponsra detta så att andra barn också får reflexer tyckte jag det var en självklarhet att delta.


Att delta kostar mig en slant men känns bra att veta att barn kommer få reflexer! Sedan att det blir lite marknadsföring för mitt företag också är såklart inte dåligt men helt ärligt något jag inte bryr mig om. Jag tycker att vi alla behöver vara duktigare på att ha reflexer och alla vinterjackor borde ha reflex insydda så att man inte kan slarva. Som bilförare är det alltid lika läskigt när en person plötsligt dyker upp från ingenstans då de inte syns utan reflex.


Så med detta blogginlägg vill jag motivera andra att engagera sig i något som kan hjälpa en annan! Och jag hoppas att ni ser över att ni har reflexer på er nu ute i vintern!
11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page