top of page

Att arbeta med hundar

Så sitter jag här en sen fredagskväll efter en lång och svår dag på arbetet som socionom. Jag arbetar på denna hemsida. Ett roligt och kreativt arbete som skapar drömmar för framtiden.

Tanken på att hemsidan snart är färdig och att det då blir dags att "komma ut ur garderoben" känns både spännande och läskigt. Många är vi som drömmer om att arbeta med hundar. Något jag tror att vi alla kan göra om vi verkligen vill det! Dock är det såklart svårare att faktiskt kunna livnära sig till 100% som egenföretagare med tjänster inom hund. Men med dröm och mål inställt så finns det bara en väg, framåt!


Dock för mig, en praktisk och ibland pesimistisk person så behöver jag lite trygghet i början på nya mål. Därför har jag fortfarande min anställning som socialsekreterare. Hundar får till en början komma i trygg andrahand! Dock är målet att kunna finnas där för alla hundar och hundägare som vill ha mitt stöd och förhoppningsvis en dag kunna arbeta heltid med hundar!


Ta hand om er själva och era pälsklingar!

Hanna


18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page