Min tanke med bloggen

Att blogga har aldrig varit min starka sida. När det kommer till att regelbundet uppdatera och skriva i en blogg, tja där passar inte min personlighet in. Men. Denna blogg kommer jag att använda för att låta er lära känna mig, skriva om olika saker som händer på Tornvinga Hundcenter, ge lite hundtips och mycket mer. Men, förvänta er inga regelbundna inlägg! När kreativiteten flyter så kan det bli mer, ibland kan det gå lång tid utan något inlägg!

Ta hand om er själva och era pälsklingar!

Hanna

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Valptider

© 2020 by Hanna Matsson. Proudly created with Wix.com. Hemsida sponsrad av Thomas Matsson! Privacy policy

 

© 2020 COPYRIGHT

Allt material på webbsidan är skyddat enligt lagen om upphovsrättslagen.

Denna webbsida använder cookies utan personlig information.

070-5910231   |   tornvinga@gmail.com

  • Facebook Black Round
  • Instagram - Black Circle