top of page

Nya erfarenheter!

Från och med nu och fram till åtminstone augusti kommer jag och hundarna bo i Norrköping för nya erfarenheter inom djurvärlden! Jag ska sommarjobba som djurskötare och hoppas på en helt fantastisk sommar med många nya erfarenheter och förhoppningsvis massa nya lärdommar!


Detta innebär dock att företaget än en gång får åka baksäte! Jag kommer jobba mycket så mina egna hundar förtjänar all ledig tid så att de fortfarande får ett bra och innehållsrikt liv! Men om inget sker som inte är planerat i dagsläget så kommer jag komma hem igen till Ånge på hösten och då hålla lite kurser!


Utöver sommarjobbet har jag såklart kvar mina studier inom djurpsykologi på Linköping universitet! Vilket jag kommer fortsätta med så länge som det är mer roligt än inte :D. Jag har även nyligen genomgått en djurskötarkurs och håller nu på med en kurs inom Djurvälfärd vilket senare kommer gå över till en kurs i djurskydd! Ska bli himla roligt!


Så massa saker sker samtidigt och vi får se hur länge jag orkar med att ha alla bollarna i luften :D. Tyvärr blir företaget det som får ta hårdast smäll men så kan det vara ibland :P.


Hoppas ni får en underbar djursommar alla!
26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page