top of page

Tankar kring Tornvinga Hundcenter

Att starta ett företag för första gången innebär att jag har många vägar att välja mellan och antagligen kommer förändra mycket och testa många olika saker. Det planen är i dagsläget är att hålla hundkurser för alla som vill delta! Alla kommer vara välkomna, oavsett hundras, erfarenhet och liknande. Jag vill ha kurser där man känner sig välkommen och känner att man fått ut något av kursen!


Förutom kurser som kommer komma efter efterfrågan och när motivering finns så kommer jag hålla olika sorters träningar. Privatträningar där fokus från mig är min roll som hundinstruktör. Detta innebär att tiden läggs på träning av olika slag, inte arbete på problematik man kanske har med sin hund. Vill man däremot ha hjälp av mig som hundpsykolog så är det privatträning-problematik som gäller. Där börjas det med att jag utreder din och din hunds livssituation för att sedan lägga upp en träningsplan tillsammans/åt er. Problematik man kan ha med sin hund kan gälla vad som helst, rädsla, aggression, osäkerhet osv. Mitt mål är att hjälpa er så mycket som jag bara kan och själv kommer jag aldrig ge upp oavsett hur mycket jag själv måste tänka utanför boxen!
Ta hand om er själv och era pälsklingar!

Hanna

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page