top of page

Valptider

Då min kära lilla valp valde att bita sönder min laddsladd till datorn så har jag nu varit utan dator några veckor! Men nu är "vanliga" jobbet igång igen så nu har jag tillgång till dator! Inväntar dock ny laddsladd till min egna dator! Men så kan det bli när man är ouppmärksam med valp i huset!


Som ni säkert sett har det blivit videor varje vecka på youtubekanalen sedan lilla Harbard flyttat hem till oss. Idag kommer nästa. Har de senaste gångerna haft tema på videorna men denna gång blir det bara lilla Harbard i fokus! Så gå gärna in och kolla på vår kanal på youtube! Vem vet, du kanske lär dig något nytt?


Jag har även idag uppdaterat hemsidan! Lilla Harbard är ju nu en del av företaget även om hans ringa ålder gör att han inte får träffa några "problemhundar" i dagsläget! Men han är under träning och kommer få följa med på ärenden där han kan vara med! Föredrar ju min hemsida via dator framför hur den ser ut via mobilen. Men ska nog ta mig tid framöver och se på detta. Jag borde ju vara nöjd med hur hemsidan ser ut oavsett! Vet ju själv att man oftast tittar på mobilen och inte på datorn i dagens samhälle.


Nej nu ska jag åka hem till mina pojkar som idag fått varit med mormor! De är ju lite mamma kära bägge två så ska bli kul att få komma hem till dem!


Hoppas ni alla har en trevlig höst!


36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page